Webløsninger

I modsætning til for bare 5 år siden, så har brugere i dag, en forventning om at kunnne bruge deres applikationer, blot ved hjælp af en internet browser.

Det betyder at applikationer og løsninger i dag skal være web-baserede, og med moderne teknologi, er det muligt at skabe webløsninger, der i fuldt omfang, giver en ligeså rig oplevelse som "rigtige" applikationer.

Kun een applikation at vedligeholde

Du får også fordel af, at din applikation kun skal skrives een gang, og alligevel virker på tværs af alle platforme, såsom Windows, Mac og Linux.
Det er også enkelt og billigt at få de mobile enheder med i form at web-apps, som er anvendelige på tværs af telefontyper og styrestystemer, og bedst af alt, helt uden om de forskellige app-stores fra Apple, Google og Microsoft.

Det er billigere end du tror

Med den høje grad af standarddisering på området, kombineret med Migrators kompetencer og lave priser, bliver de fleste overrasket over hvor lidt det koster at få realiseret deres ambitioner om en komplet webløsning. Hvis du vil have en prisindikation lige med det samme, kan du prøve vores værktøj til udregning af priser.
Men du er også altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Få en prisindikation nu

Fact sheet

Få en prisindikation nu