Referencer


Her finder du et lille udpluk, af nogle af de virksomheder vi har hjulpet på forskellig vis.
Hvis du vil høre om vores erfaringer inden for netop dit forretningsområde, så giv os et ring.


KEEP SAILING finder du på www.keepsailing.net og er en løsning for danske sejlere, der med dette web-site og tilhørende apps, kan optage og gemme deres sejladser i de danske farvande. Det er blevet en meget populær tjeneste, med stadig flere og flere sejlere.

elero sælger løsninger fra NICE til både private og industrien. Med et stort program af motorer og styringer, er mulighederne for automatisering næsten uendelige. Vi har lavet en web-app, som giver kunderne mulighed for at styre de forskellige installationer direkte fra deres Smartphone ved hjælp af SMS.

AcuityWorld er en førende udbyder af træning og coaching for ledere inden for erhvervslivet, og retter sig specielt mod ledere, salgs- og marketingsfolk og mennesker med andre professioner, som ønsker at opnå det absolut bedste i både deres professionelle og private liv.

Til AcuityWorld har vi udviklet en web-app løsning, som giver deltagerne på træningerne mulighed for at genopleve meget af indholdet, men også at give feedback og følge resultatet af deres træning.

Dynalogic, er en førende C5 og NAV partner i det nordvestjyske. Med mange års erfaring i ERP løsninger til mange brancher, er Dynalogic en stærk partner i forbindelse med implementering af nye C5 eller NAV løsninger, men de udbyder også en håndfuld standardløsninger inden for mobil ERP.